Patiënten Maasstad Ziekenhuis vernamen Ebola gerucht via Facebook Lopikstraat Rotterdam

donderdag 8 augustus 2019 12:24

Rotterdam – De patiënten welke gisterenavond in quarantaine werden gehouden waren slecht op de hoogte wat er nu precies aan de hand was. Een patiënt zou verschijnselen hebben gehad van het Ebolavirus waardoor de spoedeisende hulp meteen werd afgesloten. De patiënten in de wachtkamers kregen te horen dat ze niet meer naar buiten mochten. Waarvoor was op dat moment nog niet bekend.

De patiënten vernamen uiteindelijk via Facebook dat er mogelijk sprake was een persoon die binnen was gekomen met het Ebolavirus. Pas na vijf uur in spanning te hebben gezeten werd er aangegeven dat er geen sprake was van een daadwerkelijke Ebola-besmetting. Hierop mochten de mensen het ziekenhuis weer verlaten en betreden.

Hulpverleners schaalden gisterenavond iets voor 23.00 uur groot op, de Spoedeisende Hulp werd volledig afgesloten en de patiënt werd in quarantaine geplaatst. Waarom de verdenking op besmetting werd aangenomen is niet bekend. De laatste keer dat er onrust ontstond over Ebola was in 2015 in het Erasmus MC. Toen bleek er uiteindelijk ook geen sprake van een besmetting.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

20190808122403.jpg

20190808122404.jpg

20190808122405.jpg

20190808122406.jpg

 

0 reacties

Patiënten Maasstad Ziekenhuis vernamen Ebola gerucht via Facebook Lopikstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De patiënten welke gisterenavond in quarantaine werden gehouden waren slecht op de hoogte wat er nu precies aan de hand was. Een patiënt zou verschijnselen hebben gehad van het Ebolavirus waardoor de spoedeisende hulp meteen werd afgesloten. De patiënten in de wachtkamers kregen te horen dat ze niet meer naar buiten mochten. Waarvoor was op dat moment nog niet bekend.

De patiënten vernamen uiteindelijk via Facebook dat er mogelijk sprake was een persoon die binnen was gekomen met het Ebolavirus. Pas na vijf uur in spanning te hebben gezeten werd er aangegeven dat er geen sprake was van een daadwerkelijke Ebola-besmetting. Hierop mochten de mensen het ziekenhuis weer verlaten en betreden.

Hulpverleners schaalden gisterenavond iets voor 23.00 uur groot op, de Spoedeisende Hulp werd volledig afgesloten en de patiënt werd in quarantaine geplaatst. Waarom de verdenking op besmetting werd aangenomen is niet bekend. De laatste keer dat er onrust ontstond over Ebola was in 2015 in het Erasmus MC. Toen bleek er uiteindelijk ook geen sprake van een besmetting.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

20190808122403.jpg

20190808122404.jpg

20190808122405.jpg

20190808122406.jpg

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!