zondag, december 5, 2021
3.7 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Politie sluit woning van drugsdealer Valeriusrondeel Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – De politie heeft woensdag 7 augustus een woning aan het Valeriusrondeel gesloten na de vondst van een flinke hoeveelheid drugs. Twee nieuwe wijkagenten kregen een onderbuikgevoel en besloten de woning van een 19-jarige Capellenaar te bezoeken.

In de woning werden XTC pillen, hasjies, cocaïne, MDMA, een weegschaaltje en vals geld werden aangetroffen en in beslag genomen. Op advies van de Burgemeester Peter Oskam van de gemeente is de woning gesloten. Voor zover bij ons bekend gaat het om veelal huurwoningen in de flat. Dit zou betekenen dat de bewoner zijn huurcontract wordt ontbonden en niet meer terugkeert.

De gemeente, handhaving en politie werken hard samen om ondermijning aan te pakken. Woningen waarin drugs of vuurwapens worden aangetroffen worden vrijwel direct voor langere periode gesloten.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -