Twee gewonden en meerdere verdachten aangehouden na steekpartij Schiekade Rotterdam

donderdag 8 augustus 2019 10:58

Rotterdam – De politie heeft woensdagavond drie verdachten aangehouden na een steekpartij op de Schiekade in Rotterdam. Twee jongens van 22 en 17 jaar oud raakten gewond toen zij werden op een parkeerplaats achter het tankstation neergestoken.

De twee slachtoffers werden naar het ziekenhuis gebracht voor de behandeling van hun verwondingen. Zij liggen nog steeds in het ziekenhuis. De politie hield al snel drie mannen in de leeftijd van 20 en 21 jaar aan. Zij zitten vast, de politie doet verder onderzoek.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

 

0 reacties

Twee gewonden en meerdere verdachten aangehouden na steekpartij Schiekade Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft woensdagavond drie verdachten aangehouden na een steekpartij op de Schiekade in Rotterdam. Twee jongens van 22 en 17 jaar oud raakten gewond toen zij werden op een parkeerplaats achter het tankstation neergestoken.

De twee slachtoffers werden naar het ziekenhuis gebracht voor de behandeling van hun verwondingen. Zij liggen nog steeds in het ziekenhuis. De politie hield al snel drie mannen in de leeftijd van 20 en 21 jaar aan. Zij zitten vast, de politie doet verder onderzoek.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!