Dodelijk ongeval veerboot Europoort Elbeweg Rotterdam

vrijdag 9 augustus 2019 18:56

Rotterdam – Vrijdagmiddag 9 augustus rond 15.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden tijdens werkzaamheden op een veerboot aan de Elbeweg in Rotterdam plaatsgevonden.

Een persoon, die aan het werk was op het terrein, was in botsing gekomen met een terreinwagen. De hulpdiensten werden groots ingezet, maar hulp mocht niet meer baten. Het slachtoffer is aan zijn verwondingen bezweken. De verkeersongevallendienst, de arbeidsinspectie en de zeehavenpolitie doen onderzoek naar het ongeval. De bestuurder van de terreinwagen is meegenomen naar het politiebureau.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

 

0 reacties

Dodelijk ongeval veerboot Europoort Elbeweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Vrijdagmiddag 9 augustus rond 15.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden tijdens werkzaamheden op een veerboot aan de Elbeweg in Rotterdam plaatsgevonden.

Een persoon, die aan het werk was op het terrein, was in botsing gekomen met een terreinwagen. De hulpdiensten werden groots ingezet, maar hulp mocht niet meer baten. Het slachtoffer is aan zijn verwondingen bezweken. De verkeersongevallendienst, de arbeidsinspectie en de zeehavenpolitie doen onderzoek naar het ongeval. De bestuurder van de terreinwagen is meegenomen naar het politiebureau.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

 

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Hoogvliet Rotterdam - Woensdagavond 8 juli rond 21.40 uur is een man in zijn woning gewond geraakt nadat hij is gevallen aan de Spuistroomstraat in Hoogvliet Rotterdam. Het slachtoffer lag achter een deur waardoor de brandweer een raam op het balkon heeft moet...

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmorgen 8 juli had een koe vanuit een weiland aan de Doenkade (N209) de benen genomen. Omstanders en de marechaussee probeerde de koe weer richting weiland te krijgen en dat het dier niet de drukke weg op zou lopen. Even latere wist de koe zijn weg...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!