Eerste delen van nieuw fietsviaduct over A4 geplaatst (video)

vrijdag 9 augustus 2019 08:49

Afgelopen nacht zijn de eerste delen van het nieuwe fietsviaduct over de Rijksweg A4 geplaatst bij het Haagse wijk Ypenburg. Voor deze operatie ging de A4 gedeeltelijk op slot. Ook vanavond gaat de A4 weer gedeeltelijk dicht voor de overige delen.

Het viaduct gaat van een opening in de geluidswal aan de Ypenburgse kant naar de weg nabij golfterrein Leeuwenbergh aan de andere kant.

Het plaatsen van de brug is een grote operatie. Voor de eerste twee delen moest de hoofdrijbaan van de A4 richting Rotterdam dicht. Vanavond zullen de verbindingsbogen van en naar de A13 gesloten worden om de overige brugdelen op hun plek te hijsen.

Toeschouwers
Mocht u het plaatsen van de brug willen bekijken, dan heeft het bouwterrein een speciale locatie voor toeschouwers gemaakt bij het fietspad (Ringelwikke) langs de A4. Als u met de auto komt, kunt u deze het beste parkeren bij sporthal Boswijk. Gezien de weersverwachtingen kunt u ook het beste een paraplu meenemen.

 

0 reacties

Eerste delen van nieuw fietsviaduct over A4 geplaatst (video)
Schrijver:

 

 

Afgelopen nacht zijn de eerste delen van het nieuwe fietsviaduct over de Rijksweg A4 geplaatst bij het Haagse wijk Ypenburg. Voor deze operatie ging de A4 gedeeltelijk op slot. Ook vanavond gaat de A4 weer gedeeltelijk dicht voor de overige delen.

Het viaduct gaat van een opening in de geluidswal aan de Ypenburgse kant naar de weg nabij golfterrein Leeuwenbergh aan de andere kant.

Het plaatsen van de brug is een grote operatie. Voor de eerste twee delen moest de hoofdrijbaan van de A4 richting Rotterdam dicht. Vanavond zullen de verbindingsbogen van en naar de A13 gesloten worden om de overige brugdelen op hun plek te hijsen.

Toeschouwers
Mocht u het plaatsen van de brug willen bekijken, dan heeft het bouwterrein een speciale locatie voor toeschouwers gemaakt bij het fietspad (Ringelwikke) langs de A4. Als u met de auto komt, kunt u deze het beste parkeren bij sporthal Boswijk. Gezien de weersverwachtingen kunt u ook het beste een paraplu meenemen.

 

Man (25) overleden na ongeluk N214 Wijngaarden

Man (25) overleden na ongeluk N214 Wijngaarden

Wijngaarden - Dinsdagmorgen 2 juni rond middernacht is een 25 jarige automobilist uit Molenaarsgraaf na een ongeval op de N214 in Wijngaarden om het leven gekomen. Het slachtoffer botste op een boom lang de provinciale weg. Hulpverleners waren snel ter plaatse maar...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!