Jonge autodieven aangehouden na wilde achtervolging in Zwijndrecht

vrijdag 9 augustus 2019 23:49

Zwijndrecht – Een melding van een oplettende buurtbewoner over een woninginbraak, resulteerde donderdagnacht in een wilde achtervolgingen de uiteindelijke arrestaties van vier autodieven.

De politie kreeg melding van een woninginbraak. Een oplettende buurtbewoner had gezien dat onbekenden er met de auto van de buren vandoor gingen. De dieven hadden bij de inbraak de autosleutel gestolen en dachten ‘ongestoord’ met de auto weg rijden. Ze deden dat met gedoofde lichten en dit viel op.

De politie signaleerde de auto op de Van Brienenoordbrug. Er volgde een lange achtervolging waarbij meerdere politieauto’s betrokken waren. Ze haalden tevergeefs de meest wilde capriolen uit om te voorkomen dat de politie ze zou pakken. De 19-jarige bestuurder reed op de vlucht voor de politie in Zwijndrecht zelfs een fietspad op, gevolgd door wat boerenwegen.

De agenten die het viertal achtervolgden, trokken echter aan het langste eind en wisten de auto klem te rijden op de Kijfhoek in Zwijndrecht. De vier mannen zijn aangehouden.

 

0 reacties

Jonge autodieven aangehouden na wilde achtervolging in Zwijndrecht
Schrijver:

 

 

Zwijndrecht – Een melding van een oplettende buurtbewoner over een woninginbraak, resulteerde donderdagnacht in een wilde achtervolgingen de uiteindelijke arrestaties van vier autodieven.

De politie kreeg melding van een woninginbraak. Een oplettende buurtbewoner had gezien dat onbekenden er met de auto van de buren vandoor gingen. De dieven hadden bij de inbraak de autosleutel gestolen en dachten ‘ongestoord’ met de auto weg rijden. Ze deden dat met gedoofde lichten en dit viel op.

De politie signaleerde de auto op de Van Brienenoordbrug. Er volgde een lange achtervolging waarbij meerdere politieauto’s betrokken waren. Ze haalden tevergeefs de meest wilde capriolen uit om te voorkomen dat de politie ze zou pakken. De 19-jarige bestuurder reed op de vlucht voor de politie in Zwijndrecht zelfs een fietspad op, gevolgd door wat boerenwegen.

De agenten die het viertal achtervolgden, trokken echter aan het langste eind en wisten de auto klem te rijden op de Kijfhoek in Zwijndrecht. De vier mannen zijn aangehouden.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!