Jonge autodieven aangehouden na wilde achtervolging in Zwijndrecht

Date:

Deel bericht:

Zwijndrecht – Een melding van een oplettende buurtbewoner over een woninginbraak, resulteerde donderdagnacht in een wilde achtervolgingen de uiteindelijke arrestaties van vier autodieven.

De politie kreeg melding van een woninginbraak. Een oplettende buurtbewoner had gezien dat onbekenden er met de auto van de buren vandoor gingen. De dieven hadden bij de inbraak de autosleutel gestolen en dachten ‘ongestoord’ met de auto weg rijden. Ze deden dat met gedoofde lichten en dit viel op.

- Advertisement -

De politie signaleerde de auto op de Van Brienenoordbrug. Er volgde een lange achtervolging waarbij meerdere politieauto’s betrokken waren. Ze haalden tevergeefs de meest wilde capriolen uit om te voorkomen dat de politie ze zou pakken. De 19-jarige bestuurder reed op de vlucht voor de politie in Zwijndrecht zelfs een fietspad op, gevolgd door wat boerenwegen.

De agenten die het viertal achtervolgden, trokken echter aan het langste eind en wisten de auto klem te rijden op de Kijfhoek in Zwijndrecht. De vier mannen zijn aangehouden.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Schade aan woningen na explosie Kruisdijk Poortugaal

Poortugaal - Vrijdagavond 19 april rond 21.37 uur heeft er een explosie plaatsgevonden aan de Kruisdijk in Poortugaal....

Geparkeerde auto vliegt in brand Nieuwpoortweg Schiedam

Schiedam - Vrijdagavond 19 april omstreeks 18:00 is er brand uitgebroken in een voertuig aan de Nieuwpoortweg in...

Brand in kruipruimte van woning na het branden van onkruid Oberonhof Hoogvliet

Hoogvliet Rotterdam - In de kruipruimte van een woning aan de Oberonhof in Hoogvliet is Vrijdagavond brand uitgebroken....

Elektrische fiets vliegt in de brand, brandweer weet erger te voorkomen Justus van Effenlaan Waddinxveen

Waddinxveen - Vrijdagmiddag 19 april omstreeks 17:43 is er brand uitgebroken in een tuinhuisje aan de Justus van...