Rotterdammer beschoten door dealer na ruzie over drugs

Date:

Deel bericht:

Rotterdam -Een 44-jarige Rotterdammer is ternauwernood ontsnapt van een uit de hand gelopen drugsruzie. Nadat hij werd beschoten, brak hij in bij een restaurant en belde zelf de alarmcentrale.

Rond half vier meldde de man dat hij had ingebroken in een restaurant aan het Dolf Henkesplein. Dit alles om zijn vege lijf te redden van een uit de hand gelopen ruzie over drugs.

- Advertisement -

Een paar dagen ervoor had hij drugs gekocht, die volgens hem niet goed waren. Hij wilde zijn geld terug. Toen de dealer hier niet op inging, vernielde hij de ruit van zijn auto en werd vervolgens beschoten. Hij werd hierbij in zijn been geraakt.

Uit pure angst sloeg de man een ruit in van een restaurant aan het Dolf Henkesplein en klom hier naar binnen. Van binnenuit belde de man zelf de alarmcentrale om hulp te vragen.

Aanhouding
In de directe omgeving werd de vernielde auto met daarin een 32- en 27-jarige Rotterdammer aangetroffen. De mannen zijn aangehouden en de auto is in beslag genomen. In de auto werd geen vuurwapen aangetroffen.

De politie heeft niet bekend gemaakt hoe het nu met de beschoten Rotterdammer gaat en of hem eveneens strafbare feiten ten laste worden gelegd.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Onwel in woning na melding vreemde lucht Essenburgstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Essenburgstraat in Rotterdam is zondagmiddag iemand onwel geworden. Omdat niet bekend...

Scooterrijder aangehouden na achtervolging Gruttostraat Rotterdam

Rotterdam - De politie wilde vanavond een groepje jongeren op scooters controleren. Toen de motoragent hun een stopteken...

Aanhouding na aantreffen versnijdingspand Van Adrichemweg Rotterdam

Rotterdam - Op vrijdagmiddag 19 april heeft de politie in een woning aan de Van Adrichemweg een versnijdingspand...

Zeiljacht loopt op de blokken, twee personen gered Maasvlakteboulevard Maasvlakte

Maasvlakte Rotterdam - Zaterdagochtend 20 april rond 11.25 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Vanmorgen is er een zeiljacht...