Aangebrand maaltijd zorgt voor uitruk brandweer

maandag 12 augustus 2019 20:06

Gouda – Maandagavond ging het koken van het avondeten niet zoals gepland in een woning aan de Ronsseweg. Het eten stond iets te lang op het vuur en brandde dusdanig aan dat de brandweer werd gealarmeerd.

Het incident vond even na zeven uur plaats. Met het idee dat er sprake was van een woningbrand kwamen politie en brandweer met spoed ter plaatse. Ze troffen al snel de oorzaak van het euvel aan in een keuken van een woning.

Er was dus gelukkig geen sprake van daadwerkelijke brand, waarop de hulpdiensten weer retour konden.

 

0 reacties

Aangebrand maaltijd zorgt voor uitruk brandweer
Schrijver:

 

 

Gouda – Maandagavond ging het koken van het avondeten niet zoals gepland in een woning aan de Ronsseweg. Het eten stond iets te lang op het vuur en brandde dusdanig aan dat de brandweer werd gealarmeerd.

Het incident vond even na zeven uur plaats. Met het idee dat er sprake was van een woningbrand kwamen politie en brandweer met spoed ter plaatse. Ze troffen al snel de oorzaak van het euvel aan in een keuken van een woning.

Er was dus gelukkig geen sprake van daadwerkelijke brand, waarop de hulpdiensten weer retour konden.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!