donderdag, december 9, 2021
3.2 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Rotterdammer met grote som geld aangehouden tijdens zoektocht na overval

- advertentie -

Rotterdam – Zondagavond overviel een met een mes gewapende gemaskerde man een broodjeszaak aan de Teilingerstraat. Hij ging er met contact geld vandoor. Hij is nog voortvluchtig. Tijdens de zoektocht zette een andere man het op een rennen voor agenten. Hij bleek een groot geldbedrag bij zich te hebben en werd aangehouden voor witwassen.

Rond 20.30 uur belde personeel van de zaak de politie dat er zojuist een gewapende overval had plaatsgevonden. De dader ging er rennend vandoor richting de Noordsingel.

Een groot aantal agenten begon een onderzoek in de omgeving. Toen ze een man in een auto zagen stappen en hem wilden controleren, ging hij er vandoor. Hij werd na een achtervolging te voet aangehouden. In zijn auto vonden agenten meerdere geldpakketten liggen: het ging om ruim 20.000 euro.

De man wordt niet verdacht van het plegen van de overval, maar de 31-jarige Rotterdammer werd ter plaatste wél aangehouden voor witwassen.

Getuigenoproep overval
De dader van de overval is nog steeds voortvluchtig. De politie roept daarom getuigen op om zich te melden. Heeft u informatie over de overval of mogelijke beelden? Bel de politie op 0900-8844 of bel anoniem 0800-7000.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -