Auto belandt op zijn kop na ongeval op Olympiaweg in Rotterdam

dinsdag 13 augustus 2019 19:25

Rotterdam – Aan het eind van de middag is bij een ongeval een auto op zijn kop beland. Wonder boven wonder raakte de bestuurder slechts lichtgewond.

Het ongeval gebeurde rond 16.40 uur. Door nog onbekende reden reed de automobilist op zijn voorganger. De klap was zo hard dat het voertuig over de kop sloeg. De bestuurder raakte lichtgewond. Het is niet bekend of hij naar het ziekenhuis is vervoerd.

De politie doet verder onderzoek naar de exacte toedracht. De weg was enige tijd gestremd vanwege het voorval.

 

0 reacties

Auto belandt op zijn kop na ongeval op Olympiaweg in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Aan het eind van de middag is bij een ongeval een auto op zijn kop beland. Wonder boven wonder raakte de bestuurder slechts lichtgewond.

Het ongeval gebeurde rond 16.40 uur. Door nog onbekende reden reed de automobilist op zijn voorganger. De klap was zo hard dat het voertuig over de kop sloeg. De bestuurder raakte lichtgewond. Het is niet bekend of hij naar het ziekenhuis is vervoerd.

De politie doet verder onderzoek naar de exacte toedracht. De weg was enige tijd gestremd vanwege het voorval.

 

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Sittard - Maandagmorgen 10 augustus rond 0.10 uur was brand ontstaan in een woning aan de Leliestraat in Sittard. De brandweer heeft de brand weten te blussen en de woning geventileerd. Hoe de brand in de woning is ontstaan is niet bekend.Foto's : AS Media Bjorn de...

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Rotterdam - In het pand van de Squashhal aan het Barbarakruid heeft zondagmiddag korte tijd brand gewoed. De brand was ontstaan in de gevel van het pand en betrof vermoedelijk isolatiemateriaal. Het gedeelte waar de brand was ontstaan staat in de volle zon, de gevel...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!