zaterdag, november 27, 2021
2.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Fietser overleden na ongeval, doorrijder aangehouden Claes de Vrieselaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De fietser welke op de Claes de Vrieselaan dinsdagavond werd aangereden is overleden aan zijn verwondingen. Het slachtoffer werd geschept door een auto en raakte zeer ernstig gewond. De automobilist reed na het ongeval door.

Hulpverleners hebben het slachtoffer ter plekke gereanimeerd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De hulp mocht echter niet meer baten, het slachtoffer een 39-jarige Rotterdammer overleed diezelfde avond nog aan zijn verwondingen.

Agenten hebben de hele avond en nacht gezocht naar de grijze/witte wagen die weg was gereden. In de loop van de nacht werd de auto aangetroffen voor een woning in de Rotterdamse wijk Overschie. De eigenaar van het voertuig is aangehouden.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -