Twee personen gewond na eenzijdig ongeval; bestuurder laat bijrijder gewond achter

donderdag 15 augustus 2019 17:22

Leidschendam – Bij een eenzijdig ongeval gisteravond zijn twee personen gewond geraakt. De bestuurder verliet de plaats van het ongeval, maar werd enige tijd later in de buurt gewond aangetroffen.

Het ongeval vond rond 18.10 uur op het fietspad van de Zijdesingel, nabij de Kastelenring. Twee personen op een snorscooter kwamen ten val. De bestuurder liet zijn bijrijder gewond achter. Deze is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Na enige tijd zoeken, werd ook de bestuurder gewond aangetroffen op de Brederode, enkele straten van het ongeval vandaan. Omdat deze in de ambulance agressief werd, moest deze met spoed vervoerd worden, terwijl meerdere agenten hem in bedwang hielden.

Achteraf werd duidelijk waarom de bestuurder op de vlucht sloeg. Hij was onder invloed van alcohol. De man is aangehouden.

 

0 reacties

Twee personen gewond na eenzijdig ongeval; bestuurder laat bijrijder gewond achter
Schrijver:

 

 

Leidschendam – Bij een eenzijdig ongeval gisteravond zijn twee personen gewond geraakt. De bestuurder verliet de plaats van het ongeval, maar werd enige tijd later in de buurt gewond aangetroffen.

Het ongeval vond rond 18.10 uur op het fietspad van de Zijdesingel, nabij de Kastelenring. Twee personen op een snorscooter kwamen ten val. De bestuurder liet zijn bijrijder gewond achter. Deze is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Na enige tijd zoeken, werd ook de bestuurder gewond aangetroffen op de Brederode, enkele straten van het ongeval vandaan. Omdat deze in de ambulance agressief werd, moest deze met spoed vervoerd worden, terwijl meerdere agenten hem in bedwang hielden.

Achteraf werd duidelijk waarom de bestuurder op de vlucht sloeg. Hij was onder invloed van alcohol. De man is aangehouden.

 

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

De politie in Dordrecht heeft zaterdagavond een illegaal fuikfeest op de Nieuwe Merwede ter hoogte van de Zuidhaven in Dordrecht beëindigd. Agenten kregen in eerste instantie een melding van geluidsoverlast binnen maar troffen vervolgens op het water een groot feest...

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Sittard - Maandagmorgen 10 augustus rond 0.10 uur was brand ontstaan in een woning aan de Leliestraat in Sittard. De brandweer heeft de brand weten te blussen en de woning geventileerd. Hoe de brand in de woning is ontstaan is niet bekend.Foto's : AS Media Bjorn de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!