donderdag, december 2, 2021
1.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Dode en negen na aanvaring tussen RHIB en sloep Nieuwe Maas Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Bij een aanvaring tussen een RHIB en en Sloep is 1 persoon om het leven gekomen en raakte negen andere opvarenden gewond. Volgens de eerste berichten zou de RHIB een soort snelle motorboot over de sloep zijn gevaren. Hierdoor raakten meerdere mensen gewond.

Éen persoon raakte dusdanig gewond dat deze gereanimeerd moest worden, de hulp mocht echter niet meer baten. De negen andere gewonden zijn door ambulances naar verschillende ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Beide schippers zijn aangehouden.

 

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -