donderdag, december 2, 2021
1.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Pakketbezorger mishandelt mindervalide in Rotterdam

- advertentie -

Een pakketbezorger heeft in dinsdagmiddag in Rotterdam een mindervalide man mishandeld. De man was samen met zijn vrouw en driejarige dochter onderweg naar de dokter met de auto. Het uitstappen ging niet snel genoeg volgens de bezorger waardoor hij dicht op de bumper van de stilstaande auto ging staan. Vervolgens stapte hij uit en mishandelde de mindervalide man.

Het slachtoffer welke werd mishandeld in het bijzijn van zijn vrouw en dochter liep onder andere een uit de kom geschoten schouder op, en ook zijn kleding werd vernield.

De vrouw schreef het volgende op Facebook

Ga jij de kosten betalen voor de uit de kom geschoten schouder ? Vond je het gewoon schiet bewegingen te maken naar mij en mijn driejarige dochtertje. Vond je het normaal om mijn man zo uit te schelden en te molesteren vond je het gewoon om ook zijn moeder er bij te halen hij was ten slotte een blank hoeren jong enz

DPD heeft vervolgens op haar eigen website een bericht naar buiten gebracht

DPD heeft met afschuw kennisgenomen van dit schrikbarende verhaal en de foto van de chauffeur. Het getoonde gedrag is totaal in strijd met onze normen en dus absoluut niet te tolereren. Wij betreuren de situatie zeer en leven mee met de slachtoffers. Als zij daar prijs op stellen, komen we graag in contact met hen. DPD zal een diepgaand onderzoek instellen naar de gebeurtenissen. Hangende dat onderzoek zetten wij de persoon in kwestie op non-actief. DPD herhaalt dat zij dergelijk gedrag van haar personeel absoluut niet tolereert en er alles aan doet om dit in de toekomst te voorkomen.

De politie doet eveneens onderzoek naar het incident.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -