donderdag, december 2, 2021
4.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Grote brand in flatwoning Albert Schweitzerplaats Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – In flat aan de Albert Schweitzerplaats in de Rotterdamse wijk Ommoord is zaterdagavond een grote brand uitgebroken. De brand ontstond op de 13e verdieping. Omdat er sprake was van een mogelijke gevaarlijke situatie werden de bewoners geadviseerd de flat te verlaten. De brandweer schaalde op naar grote brand om genoeg mankracht ter plaatse te krijgen. Ongeveer 100 bewoners stonden buiten op straat.

De brand welke was ontstaan in een woning was uiteindelijk snel geblust. Ondanks dit kon niet worden voorkomen dat de woning geheel uitbrandde. De schade is dan ook aanzienlijk. De bewoner uit de betreffende woning is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Deze had rook ingeademd. Hoe de brand is ontstaan is niet duidelijk.

Foto’s : Remco Gerritsen

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -