Winkeldief blijkt internationaal gezochte bankrover Rodenrijseweg Berkel en Rodenrijs

zaterdag 17 augustus 2019 21:10

Berkel en Rodenrijs – De politie heeft in Berkel en Rodenrijs een internationale bankrover wel op een heel bijzondere wijze aangehouden. De man had bij een supermarkt een flesje frisdrank gestolen en was aangehouden door medewerkers van het bedrijf.

Waarschijnlijk wist de man niet dat er politie was opgetrommeld want hij werkte keurig mee. Agenten brachten hem naar het bureau waar bleek dat het gestolen flesje frisdrank wel zijn minste problemen waren. Uit de politiesystemen bleek dat hij internationaal werd gezocht vanwege mogelijke betrokkenheid bij een bankoverval.

De man zit vast en zal worden overgedragen aan de Duitse politie.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

 

0 reacties

Winkeldief blijkt internationaal gezochte bankrover Rodenrijseweg Berkel en Rodenrijs
Schrijver:

 

 

Berkel en Rodenrijs – De politie heeft in Berkel en Rodenrijs een internationale bankrover wel op een heel bijzondere wijze aangehouden. De man had bij een supermarkt een flesje frisdrank gestolen en was aangehouden door medewerkers van het bedrijf.

Waarschijnlijk wist de man niet dat er politie was opgetrommeld want hij werkte keurig mee. Agenten brachten hem naar het bureau waar bleek dat het gestolen flesje frisdrank wel zijn minste problemen waren. Uit de politiesystemen bleek dat hij internationaal werd gezocht vanwege mogelijke betrokkenheid bij een bankoverval.

De man zit vast en zal worden overgedragen aan de Duitse politie.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

 

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

De politie in Dordrecht heeft zaterdagavond een illegaal fuikfeest op de Nieuwe Merwede ter hoogte van de Zuidhaven in Dordrecht beëindigd. Agenten kregen in eerste instantie een melding van geluidsoverlast binnen maar troffen vervolgens op het water een groot feest...

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Sittard - Maandagmorgen 10 augustus rond 0.10 uur was brand ontstaan in een woning aan de Leliestraat in Sittard. De brandweer heeft de brand weten te blussen en de woning geventileerd. Hoe de brand in de woning is ontstaan is niet bekend.Foto's : AS Media Bjorn de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!