Man bekneld in roltrap Maastunnel na val met fiets Charloisse Hoofd Rotterdam
via

 

 

Rotterdam – Zondagmorgen 18 augustus rond 8.00 uur is een man bekneld komen te zitten op de roltrappen van de Maastunnel aan het Charloisse Hoofd in Rotterdam. De man viel met zijn fiets van de roltrap en kwam vast te zitten.

De brandweer heeft de man moeten bevrijden uit zijn benarde positie. Vanwege de ernst van zijn verwondingen kwam het mobiel medisch team met de traumahelikopter ter plaatse. De man is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend waardoor de man was gevallen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

 

Man bekneld in roltrap Maastunnel na val met fiets Charloisse Hoofd Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Zondagmorgen 18 augustus rond 8.00 uur is een man bekneld komen te zitten op de roltrappen van de Maastunnel aan het Charloisse Hoofd in Rotterdam. De man viel met zijn fiets van de roltrap en kwam vast te zitten.

De brandweer heeft de man moeten bevrijden uit zijn benarde positie. Vanwege de ernst van zijn verwondingen kwam het mobiel medisch team met de traumahelikopter ter plaatse. De man is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend waardoor de man was gevallen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

 

Jarenlange celstraf geëist tegen Haagse wapenhandelaar

Jarenlange celstraf geëist tegen Haagse wapenhandelaar

Den Haag - Het Openbaar Ministerie heeft vandaag een celstraf van vijf jaar geëist tegen een 39-jarige Hagenaar die zich volgens het OM jarenlang bezig hield met wapenhandel. De zaak kwam aan het licht toen hij in 2019 werd aangehouden voor huiselijk geweld. In huis...

Jaar celstraf voor Rotterdamse ‘kettingrukker’

Jaar celstraf voor Rotterdamse ‘kettingrukker’

Rotterdam - De rechtbank veroordeelde deze week een (inmiddels) 19-jarige jongen voor een aantal straatroven die hij oktober vorig jaar pleegde op Rotterdam-Zuid. Bij de straatroven maakte de jongen telkens een ketting buit. Afgelopen oktober kreeg de politie...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!