Snelheidsduivel knalt met 234km/U de tunnel uit Rijksweg A4 Schipluiden

zondag 18 augustus 2019 10:05

Schipluiden – Een automobilist is vannacht zijn rijbewijs en auto kwijtgeraakt na een forse snelheidsovertreding op de Rijksweg A4 bij Schipluiden. De politie hield de man staande na een controle bij de uitgang van de Ketheltunnel.

De politie krijgt vaak klachten dat op het stuk snelweg tussen de Ketheltunnel en Den Hoorn in de avonduren hard word gereden. Vannacht werd er dan ook met onder andere motorrijders gecontroleerd. Al snel was het raakt en scheurde de coureur met 234km/U voorbij. Hij werd aan de kant gezet en mocht voertuig en rijbewijs inleveren.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

 

0 reacties

Snelheidsduivel knalt met 234km/U de tunnel uit Rijksweg A4 Schipluiden
Schrijver:

 

 

Schipluiden – Een automobilist is vannacht zijn rijbewijs en auto kwijtgeraakt na een forse snelheidsovertreding op de Rijksweg A4 bij Schipluiden. De politie hield de man staande na een controle bij de uitgang van de Ketheltunnel.

De politie krijgt vaak klachten dat op het stuk snelweg tussen de Ketheltunnel en Den Hoorn in de avonduren hard word gereden. Vannacht werd er dan ook met onder andere motorrijders gecontroleerd. Al snel was het raakt en scheurde de coureur met 234km/U voorbij. Hij werd aan de kant gezet en mocht voertuig en rijbewijs inleveren.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!