Ravage na ongeval in Leidschendam
via

 

 

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Waarder - Woensdagavond 19 februari rond 22.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Molendijk in Waarder. Twee personenauto’s zijn met elkaar in botsing gekomen, waarbij een bestuurder gewond raakte. Deze is door het ambulancepersoneel gecontroleerd en...

Leidschendam – Een ongeval op de kruising Voorburgseweg en Dokter van der Stamstraat heeft vanmiddag voor een flinke ravage gezorgd. Vier voertuigen en een boom moesten het ontgelden.

Het ongeval gebeurde omstreeks 12.20 uur. De auto wilde vanaf de Dokter van der Stamstraat de Voorburgseweg opdraaien, maar zag hierbij een vuilniswagen over het hoofd. Nadat ze deze raakte, reed de automobiliste de stoep op en raakte hier een geparkeerde motor en een boom.

De boom werd geveld en kwam op nog twee auto’s terecht die in de parkeervakken stonden. Eén van de auto’s bleef onbeschadigd. De boom heeft bij de tweede wel voor enkele kleine deuken gezorgd.

De automobilist raakte gelukkig niet gewond. Haar auto was echter wel zwaar beschadigd en moest worden geborgen. De eigenaren van alle beschadigde geparkeerde voertuigen zijn in kennis gesteld. De gemeente heeft de resten van de boom verwijderd.

 

 

Ravage na ongeval in Leidschendam
Schrijver:

 

 

Leidschendam – Een ongeval op de kruising Voorburgseweg en Dokter van der Stamstraat heeft vanmiddag voor een flinke ravage gezorgd. Vier voertuigen en een boom moesten het ontgelden.

Het ongeval gebeurde omstreeks 12.20 uur. De auto wilde vanaf de Dokter van der Stamstraat de Voorburgseweg opdraaien, maar zag hierbij een vuilniswagen over het hoofd. Nadat ze deze raakte, reed de automobiliste de stoep op en raakte hier een geparkeerde motor en een boom.

De boom werd geveld en kwam op nog twee auto’s terecht die in de parkeervakken stonden. Eén van de auto’s bleef onbeschadigd. De boom heeft bij de tweede wel voor enkele kleine deuken gezorgd.

De automobilist raakte gelukkig niet gewond. Haar auto was echter wel zwaar beschadigd en moest worden geborgen. De eigenaren van alle beschadigde geparkeerde voertuigen zijn in kennis gesteld. De gemeente heeft de resten van de boom verwijderd.

 

 

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Waarder - Woensdagavond 19 februari rond 22.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Molendijk in Waarder. Twee personenauto’s zijn met elkaar in botsing gekomen, waarbij een bestuurder gewond raakte. Deze is door het ambulancepersoneel gecontroleerd en...