Ravage na ongeval in Leidschendam

Date:

Deel bericht:

Leidschendam – Een ongeval op de kruising Voorburgseweg en Dokter van der Stamstraat heeft vanmiddag voor een flinke ravage gezorgd. Vier voertuigen en een boom moesten het ontgelden.

Het ongeval gebeurde omstreeks 12.20 uur. De auto wilde vanaf de Dokter van der Stamstraat de Voorburgseweg opdraaien, maar zag hierbij een vuilniswagen over het hoofd. Nadat ze deze raakte, reed de automobiliste de stoep op en raakte hier een geparkeerde motor en een boom.

- Advertisement -

De boom werd geveld en kwam op nog twee auto’s terecht die in de parkeervakken stonden. Eén van de auto’s bleef onbeschadigd. De boom heeft bij de tweede wel voor enkele kleine deuken gezorgd.

De automobilist raakte gelukkig niet gewond. Haar auto was echter wel zwaar beschadigd en moest worden geborgen. De eigenaren van alle beschadigde geparkeerde voertuigen zijn in kennis gesteld. De gemeente heeft de resten van de boom verwijderd.

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Kapperszaak compleet verwoest door grote brand Mijnsherenlaan Rotterdam

Rotterdam - Een kapperszaak aan de Mijnsherenlaan is woensdagmiddag 8 mei volledig uitgebrand. De brand ontstond even na...

Benzine lucht in kelder flatgebouw Meeuwensingel Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Dinsdagavond 7 mei rond 20.56 uur is de brandweer gealarmeerd voor een melding...

Hulpdiensten druk met personen met verward gedrag Mijnsherenlaan Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagavond 7 mei rond 19.26 uur zijn de hulpdiensten groots opgeroepen voor twee verwarde personen. De personen...

Kransen vernield bij monument ‘De Vallende Ruiter’ in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van maandag 6 op dinsdag 7 mei zijn alle bloemenkransen bij monument 'De...