Automobilist rijdt snelheden boven 150 km/u naar ziekenhuis

0
Bron foto: Politie Rijnmond-Oost

Rotterdam / Capelle aan den IJssel – De politie heeft vannacht een automobilist achtervolgd die met hoge snelheden door Rotterdam en Capelle aan den IJssel reed. De auto haalde snelheden boven de 150 km/u waar 70 was toegestaan en 130 km/u binnen de bebouwde kom.

Door de hoge snelheid wist de politie pas op de Prins Constantijnweg voor het IJsselland ziekenhuis de auto aan de kant te zetten. Hier bleek dat de bestuurder een passagier vervoerde naar de Spoed Eisende Hulp, omdat deze ernstige hartklachten had. Na een korte verificatie hebben de agenten de auto door laten gaan, zonder op te treden.

Twitter
De politie deelde het verhaal op social media. Twitteraars reageren vol lof over de agenten.