Hagenaar (34) bewusteloos geslagen na aanspreken fietsendieven

Date:

Deel bericht:

Den Haag – De recherche zoekt getuigen van een mishandeling op zaterdag 17 augustus op de Laan van Poot. Een 34-jarige Hagenaar werd hard geslagen door drie mannen toen hij hen aansprak omdat zij vermoedelijk zijn fiets wilden stelen.

Het slachtoffer verliet rond 04:00 uur een horecagelegenheid en liep naar zijn fiets. Hij zag dat er drie mannen rond zijn fiets stonden, die vermoedelijk probeerden de fiets te stelen.

- Advertisement -

Toen het slachtoffer de mannen daarop aansprak, kreeg hij een harde klap tegen zijn hoofd. Het slachtoffer viel daardoor op de grond, en raakte korte tijd buiten bewustzijn. Toen hij weer bij kwam zag hij dat er drie mannen wegrenden langs het terrein van Houtrush Squash in de richting van de Vogelwijk.

Zoekactie
Het slachtoffer is daarop direct naar de portier van een nabij gelegen horecagelegenheid gelopen en schakelde de politie in. Volgens het slachtoffer waren de verdachten drie mannen met een blanke huidskleur, van ongeveer 1.85 meter lang. Zij hadden een normaal postuur, waren tussen de 25 en 30 jaar en spraken Nederlands.

In de omgeving is gezocht naar de drie mannen, maar zij zijn niet meer aangetroffen. Het slachtoffer is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld.

Getuigen gezocht
De recherche komt graag in contact met getuigen van deze mishandeling of met mensen die op een andere wijze over informatie beschikken. Heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Belt u dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Woningen ontruimd door brand tegen geval Korte Vest Gouda

Gouda - Donderdagmorgen rond 06.00 uur zijn zes woningen ontruimd door een brand tegen de gevel. Op de...

Dronken zwangere vrouw zet Burger King in Den Haag op stelten

DEN HAAG - In het centrum van Den Haag heeft een zwangere vrouw samen met een andere vrouw...

Wandelaar valt in sloot in Ridderkerk

Ridderkerk - Woensdagochtend 27 maart rond 12.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden waar een wandelaar op een...

Bestuurder van bestelbus schept fietster bij uitrijden parkeervak, vrouw gewond Grote Visserijstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagmiddag 26 maart rond 17.00 uur heeft er op de Grote Visserijstraat in Rotterdam een ongeval...