Schoonmaakster en handlanger uit Bodegraven aangehouden na diefstal

Date:

Deel bericht:

Bodegraven – De recherche van het politiedistrict Alphen–Gouda heeft maandag 19 augustus een 20-jarige man en een 33-jarige vrouw, beiden uit Bodegraven aangehouden. Het tweetal wordt verdacht van verduistering in dienstbetrekking.

Zaterdag 3 augustus omstreeks 04.20 uur werd een poging inbraak in een woning aan het Koetshuis gemeld bij de meldkamer. Op camerabeelden was te zien dat een man de ruit van de voordeur van de woning insloeg waarna hij er direct weer vandoor ging.

- Advertisement -

Later werd duidelijk dat uit de woning onder meer laptops waren gestolen. De recherche heeft een onderzoek ingesteld en aan de hand van de camerabeelden kwam de politie de man op het spoor. Vervolgens werd duidelijk dat de man een bekende was van de 33-jarige vrouw die tot voor kort schoonmaakster was bij de bewoners.

De vrouw werd hierop aangehouden op verdenking van verduistering in dienstbetrekking. De gestolen goederen waren kennelijk al eerder uit de woning gehaald, terwijl zij hier werkte. Vermoedelijk moest de ingeslagen ruit het doen lijken alsof er was ingebroken. De verdachten zijn in verzekering gesteld en worden verder verhoord.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Schietpartij blijkt ongeluk met luchtbuks in Bodegraven

Bodegraven - Bij een ongeluk met een luchtbuks is maandagmiddag rond 17.45 uur iemand gewond geraakt. De politie...

Brandweer rukt uit voor instortingsgevaar stelling met 28 ton kaas in Bodegraven

Bodegraven - De brandweer is maandagmorgen met spoed uitgerukt voor een melding van instortingsgevaar in een magazijn van...

Poging plofkraak met explosief bij juwelier Kerkstraat Bodegraven (video

Bodegraven - Bij Juwelier van Zijl aan de Kerkstraat in Bodegraven is afgelopen nacht rond 03.30 uur geprobeerd...

Vrachtwagen kantelt op rotonde Goudseweg bij Bodegraven

Bodegraven - Op de Goudseweg bij Bodegraven is dinsdagmiddag een vrachtwagen gekanteld. Het ongeluk gebeurde op de rotonde...