Vluchtende automobilist klemgereden in Sijtwendetunnel Leidschendam

dinsdag 20 augustus 2019 19:33

Leidschendam / Wassenaar – Op de N14 in Leidschendam is tegen het eind van de middag een automobilist klemgereden na een achtervolging. De bestuurder is aangehouden.

De automobilist heeft op de Rijksstraatweg bij Wassenaar een stopteken gekregen, maar besloot op de vlucht te slaan. Hij reed richting de Bezuidenhoutseweg, maar ging toen tegen het verkeer rijden door de Sijtwendetunnel. Halverwege de Parktunnel kon de bestuurder worden klemgereden, mede doordat burgers hem de weg blokkeerden.

De man is aangehouden. Uit een speekseltest is gebleken dat de man positief werd getest voor gebruik van verdovende middelen. Ook was de man niet in bezit van een rijbewijs. Hem is meerdere strafbare feiten ten laste gelegd.

De tunnel is enige tijd afgesloten geweest voor verkeer. Naast de auto van de verdachte hebben ook andere auto’s (lichte) schade opgelopen tijdens de actie.

 

0 reacties

Vluchtende automobilist klemgereden in Sijtwendetunnel Leidschendam
Schrijver:

 

 

Leidschendam / Wassenaar – Op de N14 in Leidschendam is tegen het eind van de middag een automobilist klemgereden na een achtervolging. De bestuurder is aangehouden.

De automobilist heeft op de Rijksstraatweg bij Wassenaar een stopteken gekregen, maar besloot op de vlucht te slaan. Hij reed richting de Bezuidenhoutseweg, maar ging toen tegen het verkeer rijden door de Sijtwendetunnel. Halverwege de Parktunnel kon de bestuurder worden klemgereden, mede doordat burgers hem de weg blokkeerden.

De man is aangehouden. Uit een speekseltest is gebleken dat de man positief werd getest voor gebruik van verdovende middelen. Ook was de man niet in bezit van een rijbewijs. Hem is meerdere strafbare feiten ten laste gelegd.

De tunnel is enige tijd afgesloten geweest voor verkeer. Naast de auto van de verdachte hebben ook andere auto’s (lichte) schade opgelopen tijdens de actie.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!