Woning Rotterdam beschoten; Politie zoekt getuigen

dinsdag 20 augustus 2019 12:12

Rotterdam – Afgelopen nacht is een woning beschoten aan de Transvaalstraat in Rotterdam. De politie roept getuigen op om zich te melden.

Het incident vond even na 01.30 uur plaats. Na onderzoek trof de politie meerdere kogelinslagen en hulzen aan. Gelukkig raakte er niemand gewond.

Getuigenoproep
De politie wilt graag de dader(s) opsporen en vraagt daarom iedereen met informatie die het onderzoek kan helpen, om zich te melden. Dit kan door te bellen met het algemene telefoonnummer van de politie via 0900-8844 of door te bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

0 reacties

Woning Rotterdam beschoten; Politie zoekt getuigen
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Afgelopen nacht is een woning beschoten aan de Transvaalstraat in Rotterdam. De politie roept getuigen op om zich te melden.

Het incident vond even na 01.30 uur plaats. Na onderzoek trof de politie meerdere kogelinslagen en hulzen aan. Gelukkig raakte er niemand gewond.

Getuigenoproep
De politie wilt graag de dader(s) opsporen en vraagt daarom iedereen met informatie die het onderzoek kan helpen, om zich te melden. Dit kan door te bellen met het algemene telefoonnummer van de politie via 0900-8844 of door te bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!