Drie mannen in Rotterdam aangehouden na vondst vuurwapen

woensdag 21 augustus 2019 16:33

Rotterdam – Agenten hielden dinsdagavond op de Gouvernsestraat in Rotterdam drie mannen aan, nadat ze in de auto waarin zij zaten een vuurwapen hadden gevonden.

De agenten waren bezig met een preventieve fouilleeractie, toen ze de bewuste auto een stopteken gaven. Toen ze de inzittenden fouilleerden, troffen ze niets aan. Maar toen de wagen werd doorzochten, vonden ze een vuurwapen. De bestuurder, een 26-jarige man uit Den Haag en de Rotterdamse bijrijders (allebei 23 jaar) werden aangehouden.

Preventief fouilleren
Het aantal slachtoffers door vuurwapengeweld groeit. Ook gebruiken criminelen steeds vaker wapens bij overvallen, straatroven en bedreigingen. Mensen voelen zich hierdoor onveilig. De politie organiseert daarom preventieve fouilleeracties, zodat dit kan bijdragen aan het verkleinen van wapenbezit en -gebruik.

 

0 reacties

Drie mannen in Rotterdam aangehouden na vondst vuurwapen
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Agenten hielden dinsdagavond op de Gouvernsestraat in Rotterdam drie mannen aan, nadat ze in de auto waarin zij zaten een vuurwapen hadden gevonden.

De agenten waren bezig met een preventieve fouilleeractie, toen ze de bewuste auto een stopteken gaven. Toen ze de inzittenden fouilleerden, troffen ze niets aan. Maar toen de wagen werd doorzochten, vonden ze een vuurwapen. De bestuurder, een 26-jarige man uit Den Haag en de Rotterdamse bijrijders (allebei 23 jaar) werden aangehouden.

Preventief fouilleren
Het aantal slachtoffers door vuurwapengeweld groeit. Ook gebruiken criminelen steeds vaker wapens bij overvallen, straatroven en bedreigingen. Mensen voelen zich hierdoor onveilig. De politie organiseert daarom preventieve fouilleeracties, zodat dit kan bijdragen aan het verkleinen van wapenbezit en -gebruik.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!