Drugsdealers op heterdaad betrapt na klachten in Dordtse wijk

woensdag 21 augustus 2019 23:42

Dordrecht – De politie hoopt met de aanhouding van twee mannen de drugsoverlast in de wijk Krispijn in Dordrecht voor een deel te hebben teruggedrongen.

De afgelopen tijd kwamen meerdere klachten binnen bij de politie over een auto die door de bewuste wijk reed en van waaruit drugs zou worden gedeald. Agenten stelden een onderzoek in naar de auto. Ze volgden het voertuig en zagen met eigen ogen dat er vanuit de auto iets werd verhandeld.

Sok
Dinsdagavond hielden de agenten de bestuurder van de auto staande op een parkeerplaats aan de Dubbeldamseweg Zuid. Ze doorzochten de wagen en vonden, in een sok achter het ventilatierooster, 50 ponypacks gevuld met harddrugs. De bestuurder –een 24-jarige man uit Dordrecht- en de bijrijder –een 23-jarige plaatsgenoot- werden aangehouden.

 

0 reacties

Drugsdealers op heterdaad betrapt na klachten in Dordtse wijk
Schrijver:

 

 

Dordrecht – De politie hoopt met de aanhouding van twee mannen de drugsoverlast in de wijk Krispijn in Dordrecht voor een deel te hebben teruggedrongen.

De afgelopen tijd kwamen meerdere klachten binnen bij de politie over een auto die door de bewuste wijk reed en van waaruit drugs zou worden gedeald. Agenten stelden een onderzoek in naar de auto. Ze volgden het voertuig en zagen met eigen ogen dat er vanuit de auto iets werd verhandeld.

Sok
Dinsdagavond hielden de agenten de bestuurder van de auto staande op een parkeerplaats aan de Dubbeldamseweg Zuid. Ze doorzochten de wagen en vonden, in een sok achter het ventilatierooster, 50 ponypacks gevuld met harddrugs. De bestuurder –een 24-jarige man uit Dordrecht- en de bijrijder –een 23-jarige plaatsgenoot- werden aangehouden.

 

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Den Haag - Na de spontane actie van gisteravond, waar zo'n dertig trekkers zich voor de poorten van het Binnenhof stalden, is de opkomst vandaag bij het protest lager dan verwacht. Een vijftigtal boeren en zo'n vijftien tractoren waren bij het Malieveld bijeengekomen....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!