Onderzoek naar ongepast gedrag Rotterdamse agenten tijdens huiszoeking

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie is een onderzoek gestart naar het gedrag van twee Rotterdamse agenten gedurende een huiszoeking. Dit naar aanleiding van opnames die in de woning zijn gemaakt door de bewoner.

De bewoner bracht zelf de beelden naar de politie. De agenten hadden alle camera’s in de woning uitgeschakeld, maar een verborgen camera bleef onopgemerkt.

- Advertisement -

In de opname zou te zien zijn hoe de agenten in kwestie drinken pakken uit de koelkast, geld meenamen en seksuele opmerkingen maken over de partner van de bewoner, die eveneens was aangehouden. Daarnaast ‘grapte’ één van de dienders de blaffende hond in de tuin met behulp van een mes “wel stil zou krijgen”.

Ook zouden agenten geld hebben meegenomen uit de woning. Het is niet zeker of dit te zien is geweest, maar zal eveneens worden onderzocht.

Onderzoek
De politie neemt het voorval zeer serieus. De agenten zijn momenteel overgeplaatst en naar hun handelen is een onderzoek gestart.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Meerdere auto’s beschadigd na ongeval Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 24 april heeft een bestuurder een flinke ravage veroorzaakt met zijn voertuig. De bestuurder is door...

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Aanhouding na melding steekpartij Brede Hilledijk Rotterdam

Rotterdam - Op de Brede Hilledijk is vanavond rond 19.45 uur een melding van een steekpartij geweest. De...