Politie schiet honden dood in woning Hilledijk Rotterdam

woensdag 21 augustus 2019 08:47

De politie heeft afgelopen nacht drie agressieve honden doodgeschoten in een woning aan de Hilledijk in Rotterdam. Een vrouw was in de woning aangevallen door de honden en raakte daardoor zwaargewond.

Agenten reageerden op de melding en probeerden de honden nog tot bedaren te brengen. Toen dit niet lukte is er op de honden geschoten, een met spoed onder begeleiding van de politie ter plaatse gekomen dierenambulance heeft geprobeerd nog de honden te redden maar dat mocht niet meer baten. Ze overleden ter plekke.

De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht, de politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie schiet honden dood in woning Hilledijk Rotterdam
Schrijver:

 

 

De politie heeft afgelopen nacht drie agressieve honden doodgeschoten in een woning aan de Hilledijk in Rotterdam. Een vrouw was in de woning aangevallen door de honden en raakte daardoor zwaargewond.

Agenten reageerden op de melding en probeerden de honden nog tot bedaren te brengen. Toen dit niet lukte is er op de honden geschoten, een met spoed onder begeleiding van de politie ter plaatse gekomen dierenambulance heeft geprobeerd nog de honden te redden maar dat mocht niet meer baten. Ze overleden ter plekke.

De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht, de politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!