Woningen ontruimd na brand in restaurant Meent Rotterdam

woensdag 21 augustus 2019 07:36

Rotterdam – In het centrum van Rotterdam op de Meent zijn dinsdagavond enkele woningen ontruimd nadat er brand was ontstaan in een restaurant. De brand ontstond in de kelder van het pand in de keuken en zorgde voor veel rookontwikkeling. Het restaurant was ten tijde van de brand gesloten vanwege een verbouwing.

De brandweer had het vuur snel onder controle maar heeft wel flink wat werk gehad aan het nablussen en het verdrijven van de rook. Na metingen mochten de bewoners weer terug naar huis. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Woningen ontruimd na brand in restaurant Meent Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In het centrum van Rotterdam op de Meent zijn dinsdagavond enkele woningen ontruimd nadat er brand was ontstaan in een restaurant. De brand ontstond in de kelder van het pand in de keuken en zorgde voor veel rookontwikkeling. Het restaurant was ten tijde van de brand gesloten vanwege een verbouwing.

De brandweer had het vuur snel onder controle maar heeft wel flink wat werk gehad aan het nablussen en het verdrijven van de rook. Na metingen mochten de bewoners weer terug naar huis. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!