zondag, december 5, 2021
5.4 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Woningen ontruimd na brand in restaurant Meent Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – In het centrum van Rotterdam op de Meent zijn dinsdagavond enkele woningen ontruimd nadat er brand was ontstaan in een restaurant. De brand ontstond in de kelder van het pand in de keuken en zorgde voor veel rookontwikkeling. Het restaurant was ten tijde van de brand gesloten vanwege een verbouwing.

De brandweer had het vuur snel onder controle maar heeft wel flink wat werk gehad aan het nablussen en het verdrijven van de rook. Na metingen mochten de bewoners weer terug naar huis. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -