Dronkenlap aangehouden op Ganzerikplein Rotterdam na bedreigen en beledigen agenten

donderdag 22 augustus 2019 16:06

Rotterdam -De politie heeft gistermiddag een een 33-jarige dronken man aangehouden, nadat deze tekeer ging tegen de dienders.

De politie rond 13.00 uur een melding dat een dronken man op het Ganzerikplein een vrouw lastig viel. Agenten troffen de man al slapend op een bank aan. Toen zij de man wekten om hem aan te kunnen spreken op zijn gedrag, ging hij direct uit zijn dak.

” ***politie, ik ga jullie afmaken”, was zijn goedemiddag. Ook haalde hij direct uit om de agenten te slaan. Reden genoeg om de man aan te houden. Ook hierbij verzette de man zich heftig en ging het schelden door.

Uiteindelijk werd de man, met behulp van omstanders, aangehouden en is hij ingesloten. De agenten doen aangifte van belediging, bedreiging en verzet.

 

0 reacties

Dronkenlap aangehouden op Ganzerikplein Rotterdam na bedreigen en beledigen agenten
Schrijver:

 

 

Rotterdam -De politie heeft gistermiddag een een 33-jarige dronken man aangehouden, nadat deze tekeer ging tegen de dienders.

De politie rond 13.00 uur een melding dat een dronken man op het Ganzerikplein een vrouw lastig viel. Agenten troffen de man al slapend op een bank aan. Toen zij de man wekten om hem aan te kunnen spreken op zijn gedrag, ging hij direct uit zijn dak.

” ***politie, ik ga jullie afmaken”, was zijn goedemiddag. Ook haalde hij direct uit om de agenten te slaan. Reden genoeg om de man aan te houden. Ook hierbij verzette de man zich heftig en ging het schelden door.

Uiteindelijk werd de man, met behulp van omstanders, aangehouden en is hij ingesloten. De agenten doen aangifte van belediging, bedreiging en verzet.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!