Politie haalt “bekende” met drugs van de weg Zevenkampse Ring Rotterdam

donderdag 22 augustus 2019 23:50

Rotterdam – De politie heeft vanavond op de Zevenkampse Ring een “oude bekende” van de weg gehaald. De bestuurder van een auto was bekend bij de wijkagenten welke wisten dat hij geen rijbewijs had. Eenmaal staande bleek hij nog steeds niet in het bezit te zijn ervan.

Agenten besloten om ook de auto en de bestuurder te fouilleren en te doorzoeken om te kijken of er geen verboden goederen aanwezig waren. Tijdens het doorzoeken werden er meerder drugs aangetroffen. Deze werd in beslag genomen. De man zal zich later voor een rechter moeten verantwoorden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie haalt “bekende” met drugs van de weg Zevenkampse Ring Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft vanavond op de Zevenkampse Ring een “oude bekende” van de weg gehaald. De bestuurder van een auto was bekend bij de wijkagenten welke wisten dat hij geen rijbewijs had. Eenmaal staande bleek hij nog steeds niet in het bezit te zijn ervan.

Agenten besloten om ook de auto en de bestuurder te fouilleren en te doorzoeken om te kijken of er geen verboden goederen aanwezig waren. Tijdens het doorzoeken werden er meerder drugs aangetroffen. Deze werd in beslag genomen. De man zal zich later voor een rechter moeten verantwoorden.

 

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Pijnacker - Zaterdagavond 8 augustus rond 19.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Oude Leedeweg in Pijnacker. Een Chervolet terreinwagen is van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terechtgekomen. Twee personen zijn bij het ongeval gewond geraakt en...

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Houten - Zaterdagmiddag 8 augustus rond 14.25 uur was een enorme brand ontstaan bij Domino's Pizza bij het winkelcentrum aan de Het Rond in Houten. De brandweer heeft opgeschaald naar Grip 1, waarna vele wagens konden worden ingezet. De vlammen sloegen uit het pand...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!