donderdag, december 2, 2021
4.7 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Koningstunnel in Den Haag maandag weer open voor verkeer

- advertentie -

Den Haag – Bijna zes maanden was de Koningstunnel, een belangrijke verbindingsroute in het centrum, dicht voor onderhoudswerkzaamheden. Aanstaande maandag gaat de tunnel weer open en vandaag mochten mensen alvast een kijkje komen nemen.

De tunnel is in 2000 in gebruik genomen en is onderdeel van de ‘Centrumring’ (s100) van Den Haag. Mede door nieuwe regelgeving en het intensieve gebruik sinds de opening, was de tunnel aan onderhoud toe.

Afgelopen half jaar is er hard gewerkt om ervoor te zorgen dat de tunnel weer aan alle veiligheidseisen voldoet. Door de werkzaamheden was er geen verkeer mogelijk wat voor frustraties zorgden bij een hoop weggebruikers. Gelukkig verliep de renovatie zo voorspoedig dat de tunnel nu vijf weken eerder dan gepland open gaat.

Open Dag
Vandaag kon het publiek alvast een kijkje nemen. Ze werden verwelkomd in aan de ingang van de tunnel en er was van alles voor voorbereid en klaargezet. Daarnaast vond ’s middags alvast de feestelijke opening plaats, maar maandag kan het verkeer pas door de vernieuwde tunnel.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,111VolgersVolg
- advertentie -