zaterdag, november 27, 2021
2.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Persoon rijdt met scooter water in en raakt gewond Voorwillenseweg Gouda

- advertentie -

Gouda – Een scooterrijder is vrijdagavond in de sloot langs de Voorwillenseweg terecht gekomen na een aanrijding met mogelijk een fiets. De bestuurder kon niet zelf uit de sloot komen waarna hij werd gered door een omstander.

Hoe ernstig de verwondingen van de man zijn is niet bekend. Wel is er een traumahelikopter geland voor de medische assistentie aan het ambulancepersoneel. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Een politietakel heeft de scooter uit de sloot gevist.

Foto : Remco Gerritsen

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -