Politie controleert op snelheid in Capelle aan den IJssel en Nesselande

vrijdag 23 augustus 2019 20:43

De politie is vandaag in Rotterdam Nesselande de gehele dag aanwezig geweest. Vanwege het mooie weer werd er volop gesurveillieerd. Naast her strand werden ook de aan- en afvoerwegen gecontroleerd.

Zo werd er op de Brandingdijk en op de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel ook op snelheid gecontroleerd met een lasergun. De resultaten van de Brandingdijk zijn niet bekend. Op de Hoofdweg werden een aantal bestuurders gesnapt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 93km/u waar 50 is toegestaan.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie controleert op snelheid in Capelle aan den IJssel en Nesselande
Schrijver:

 

 

De politie is vandaag in Rotterdam Nesselande de gehele dag aanwezig geweest. Vanwege het mooie weer werd er volop gesurveillieerd. Naast her strand werden ook de aan- en afvoerwegen gecontroleerd.

Zo werd er op de Brandingdijk en op de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel ook op snelheid gecontroleerd met een lasergun. De resultaten van de Brandingdijk zijn niet bekend. Op de Hoofdweg werden een aantal bestuurders gesnapt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 93km/u waar 50 is toegestaan.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!