Verwarde man blaast in bijzijn hulpdiensten woning op Prins Willemstraat Hoensbroek

vrijdag 23 augustus 2019 00:01

Hoensbroek – Een man heeft een explosie laten plaatsvinden in een woning aan de Prins Willemstraat in het bijzijn van de hulpdiensten. Politiemedeweker waren met de man die in verwarde toestand verkeerd in gesprek toen er net voor middernacht een explosie plaatsvond.

Een arrestatieteam viel op het moment van de explosie de woning binnen. De man en een agent raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis worden gebracht. De ernst van hun verwondingen is niet bekend. D

e hulpverleners zijn donderdagavond ter plaatse gekomen omdat de man de gaskraan bewust open had gedraaid. Een groot aantal woning om het betreffende huis werden in allerijl ontruimd.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

 

0 reacties

Verwarde man blaast in bijzijn hulpdiensten woning op Prins Willemstraat Hoensbroek
Schrijver:

 

 

Hoensbroek – Een man heeft een explosie laten plaatsvinden in een woning aan de Prins Willemstraat in het bijzijn van de hulpdiensten. Politiemedeweker waren met de man die in verwarde toestand verkeerd in gesprek toen er net voor middernacht een explosie plaatsvond.

Een arrestatieteam viel op het moment van de explosie de woning binnen. De man en een agent raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis worden gebracht. De ernst van hun verwondingen is niet bekend. D

e hulpverleners zijn donderdagavond ter plaatse gekomen omdat de man de gaskraan bewust open had gedraaid. Een groot aantal woning om het betreffende huis werden in allerijl ontruimd.

Foto’s : AS Media De Beeldmakelaar

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!