19-jarige Rotterdammer aangehouden met doorgeladen vuurwapens en verdovende middelen

zaterdag 24 augustus 2019 13:16

Rotterdam – Een tas met drie doorgeladen vuurwapens en verdovende middelen was de buit die agenten aantroffen bij een 19-jarige Rotterdammer.

De politie stelde gisteravond rond 23.30 uur een onderzoek in naar aanleiding van een mogelijke inbraak in een bestelbusje op de Pelmolenstraat in Rotterdam IJsselmonde. Daarbij kwamen zij drie mannen op het spoor die er als een haas vandoor gingen.

Na een korte achtervolging hielden de agenten één verdachte, een 19-jarige Rotterdammer, aan. Deze verdachte droeg een tas bij zich waarin verdovende middelen en drie doorgeladen vuurwapens zaten. De man is uiteraard aangehouden en de vuurwapens en de verdovende middelen zijn in beslag genomen. Het onderzoek loopt.

getuigenoproep
De politie is nog op zoek naar de verdachten die mogelijk probeerden in te breken in het bestelbusje. Dus heeft u iets gezien op vrijdagavond 23 augustus rond 23.30 uur op de Pelmolenstraat? Laat het de politie weten via 0900-8844 of meld het anoniem via 0800-7000.

 

0 reacties

19-jarige Rotterdammer aangehouden met doorgeladen vuurwapens en verdovende middelen
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een tas met drie doorgeladen vuurwapens en verdovende middelen was de buit die agenten aantroffen bij een 19-jarige Rotterdammer.

De politie stelde gisteravond rond 23.30 uur een onderzoek in naar aanleiding van een mogelijke inbraak in een bestelbusje op de Pelmolenstraat in Rotterdam IJsselmonde. Daarbij kwamen zij drie mannen op het spoor die er als een haas vandoor gingen.

Na een korte achtervolging hielden de agenten één verdachte, een 19-jarige Rotterdammer, aan. Deze verdachte droeg een tas bij zich waarin verdovende middelen en drie doorgeladen vuurwapens zaten. De man is uiteraard aangehouden en de vuurwapens en de verdovende middelen zijn in beslag genomen. Het onderzoek loopt.

getuigenoproep
De politie is nog op zoek naar de verdachten die mogelijk probeerden in te breken in het bestelbusje. Dus heeft u iets gezien op vrijdagavond 23 augustus rond 23.30 uur op de Pelmolenstraat? Laat het de politie weten via 0900-8844 of meld het anoniem via 0800-7000.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!