zaterdag, november 27, 2021
3 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Brandweer redt meerdere bewoners na brand in portiekwoning Korhaanstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam –  De Rotterdamse brandweer heeft afgelopen nacht rond 01.00 uur meerdere personen uit een woning gered nadat er brand was ontstaan. De brand ontstond in de keuken van de woning en zorgde voor veel rookontwikkeling. Daarnaast grepen de vlammen snel om zich heen.

De brandweer heeft zeker drie personen uit een woning gered. Het is niet helemaal bekend of dit uit de betrokken woning is of uit een omliggend pand. De brand was daarna snel onder controle. De bewoonster van het huis is onderzocht door ambulancepersoneel.

Hoe de brand precies is ontstaan is onbekend, mogelijk is er een kleine ontploffing aan vooraf gegaan. De schade is fors.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -