Auto raakt te water Abram van Rijckevorselweg Capelle aan den IJssel
via

 

 

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Waarder - Woensdagavond 19 februari rond 22.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Molendijk in Waarder. Bij het ongeval zijn twee personenauto’s op elkaar gebotst. Een bestuurder is hierbij gewond geraakt, en in een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd....

Capelle aan den IJssel – Bij een éénzijdig ongeval is afgelopen nacht een auto te water geraakt. Het ongeval gebeurde op de Abram van Rijckevorselweg ter hoogte van de Oosterlengte. De bestuurder kon het voertuig gelukkig zelf verlaten.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie heeft de bestuurder een blaastest laten afleggen, de uitkomst daarvan is eveneens niet bekend. Een ambulance heeft de inzittende gecontroleerd. Een berger heeft zich over het voertuig ontfermd.

 

Auto raakt te water Abram van Rijckevorselweg Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Bij een éénzijdig ongeval is afgelopen nacht een auto te water geraakt. Het ongeval gebeurde op de Abram van Rijckevorselweg ter hoogte van de Oosterlengte. De bestuurder kon het voertuig gelukkig zelf verlaten.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie heeft de bestuurder een blaastest laten afleggen, de uitkomst daarvan is eveneens niet bekend. Een ambulance heeft de inzittende gecontroleerd. Een berger heeft zich over het voertuig ontfermd.

 

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Waarder - Woensdagavond 19 februari rond 22.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Molendijk in Waarder. Bij het ongeval zijn twee personenauto’s op elkaar gebotst. Een bestuurder is hierbij gewond geraakt, en in een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd....