Stroomstoring Medimall na kortsluiting

zondag 25 augustus 2019 12:31

Rotterdam – Bij het verpleeghuis Aafje in de Medimall aan de Maasstadweg is zondagmorgen de stroom uitgevallen. Omstreeks 06.00 uur klonk er een harde klap en viel de stroom uit, ook was er wat rook vrij gekomen. Na onderzoek bleek dat er kortsluiting was ontstaan in een dikke stroomkabel. Hierdoor zat het gehele complex zonder stroom.

Het deel waar de kortsluiting is ontstaan is geen onderdeel van het ziekenhuis zelf. Het pand zit naast het ziekenhuis en bestaat uit een zorghotel, artsenpraktijken en een boulevard met winkels op gezondheidsgebied. Alleen in het zorghotel waren op dat moment mensen aanwezig.

Stedin is bezig om de stroom om te leggen zodat andere delen wel weer stroom hebben. Voor het deel waar de kortsluiting is ontstaan wordt tijdelijk een noodaggregaat ingezet. Waardoor de kortsluiting is ontstaan is niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Stroomstoring Medimall na kortsluiting
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij het verpleeghuis Aafje in de Medimall aan de Maasstadweg is zondagmorgen de stroom uitgevallen. Omstreeks 06.00 uur klonk er een harde klap en viel de stroom uit, ook was er wat rook vrij gekomen. Na onderzoek bleek dat er kortsluiting was ontstaan in een dikke stroomkabel. Hierdoor zat het gehele complex zonder stroom.

Het deel waar de kortsluiting is ontstaan is geen onderdeel van het ziekenhuis zelf. Het pand zit naast het ziekenhuis en bestaat uit een zorghotel, artsenpraktijken en een boulevard met winkels op gezondheidsgebied. Alleen in het zorghotel waren op dat moment mensen aanwezig.

Stedin is bezig om de stroom om te leggen zodat andere delen wel weer stroom hebben. Voor het deel waar de kortsluiting is ontstaan wordt tijdelijk een noodaggregaat ingezet. Waardoor de kortsluiting is ontstaan is niet bekend.

 

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

Politie beëindigd illegaal fuikfeest op het water in Dordrecht

De politie in Dordrecht heeft zaterdagavond een illegaal fuikfeest op de Nieuwe Merwede ter hoogte van de Zuidhaven in Dordrecht beëindigd. Agenten kregen in eerste instantie een melding van geluidsoverlast binnen maar troffen vervolgens op het water een groot feest...

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Woning geventileerd na brand Leliestraat Sittard

Sittard - Maandagmorgen 10 augustus rond 0.10 uur was brand ontstaan in een woning aan de Leliestraat in Sittard. De brandweer heeft de brand weten te blussen en de woning geventileerd. Hoe de brand in de woning is ontstaan is niet bekend.Foto's : AS Media Bjorn de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!