Toekomst Dierenambulance Rotterdam onzeker door tekort vrijwilligers

zondag 25 augustus 2019 13:58

Rotterdam eo – De Dierenambulance Rotterdam gaat een onzekere tijd tegemoet. Het aantal vrijwilligers is zo laag, dat er mogelijk niet meer uitgerukt kan worden naar dieren in nood.

De dierenambulance staat altijd klaar voor een dier in nood. Het werkgebied van de Dierenambulance Rotterdam is niet enkel de Maasstad, maar reikt ook naar ook Bleiswijk en Berkel en Rodenrijs ten noorden van de stad, en Schiedam, Hoogvliet en de Maasvlakte in het Zuid(Westen) van de regio.

De ambulance en meldkamer draait volledig op vrijwilligers. Een tekort hiervan betekent nu al ze slechts twee dagen per week bemand zijn. Als deze lijn doorzet, kan het betekenen dat de ambulance niet meer in alle noodgevallen ter plaatse kan komen.

Helpen?
Wilt u vrijwilliger worden of iets betekenen voor de Dierenambulance Rotterdam? U vindt meer informatie op de website.

 

0 reacties

Toekomst Dierenambulance Rotterdam onzeker door tekort vrijwilligers
Schrijver:

 

 

Rotterdam eo – De Dierenambulance Rotterdam gaat een onzekere tijd tegemoet. Het aantal vrijwilligers is zo laag, dat er mogelijk niet meer uitgerukt kan worden naar dieren in nood.

De dierenambulance staat altijd klaar voor een dier in nood. Het werkgebied van de Dierenambulance Rotterdam is niet enkel de Maasstad, maar reikt ook naar ook Bleiswijk en Berkel en Rodenrijs ten noorden van de stad, en Schiedam, Hoogvliet en de Maasvlakte in het Zuid(Westen) van de regio.

De ambulance en meldkamer draait volledig op vrijwilligers. Een tekort hiervan betekent nu al ze slechts twee dagen per week bemand zijn. Als deze lijn doorzet, kan het betekenen dat de ambulance niet meer in alle noodgevallen ter plaatse kan komen.

Helpen?
Wilt u vrijwilliger worden of iets betekenen voor de Dierenambulance Rotterdam? U vindt meer informatie op de website.

 

Persoon gewond op afvalbrengstation Goudkade Gouda

Persoon gewond op afvalbrengstation Goudkade Gouda

Gouda - Maandagmiddag 6 april rond 15.50 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op het afvalbrengstation Cyclus aan de Goudkade in Gouda. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. Een persoon werd gecontroleerd in de ambulance.Foto's : AS Media Daniel...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!