Woningbrand vermoedelijk ontstaan door voorbereidingen hennepteelt Nicolaas Beetsstraat Hellevoetsluis

zondag 25 augustus 2019 11:49

Hellevoetsluis – De bewoner van de woning waar zaterdagavond een grote brand uitbrak wordt verdachte van voorbereidingen voor hennepteelt. Rond 20.50 uur brak er op de zolder van een woning een grote brand uit. Al snel kwamen er flinke vlammen uit het dak. Meerdere woningen werden ontruimd en liepen forse schade op.

Na het blussen hebben de brandweer en de politie een eerste onderzoek verricht. Daaruit is naar voren gekomen dat er vermoedelijk is geknoeid met de elektra in de meterkast. Ook werd er een tent aangetroffen welke gebruikt wordt voor hennepteelt. Hennepplanten zelf werden niet aangetroffen.

De bewoner van het huis is aangemerkt als verdachte maar is niet aangehouden. De politie doet momenteel onderzoek om te kijken wat er precies is gebeurd.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Woningbrand vermoedelijk ontstaan door voorbereidingen hennepteelt Nicolaas Beetsstraat Hellevoetsluis
Schrijver:

 

 

Hellevoetsluis – De bewoner van de woning waar zaterdagavond een grote brand uitbrak wordt verdachte van voorbereidingen voor hennepteelt. Rond 20.50 uur brak er op de zolder van een woning een grote brand uit. Al snel kwamen er flinke vlammen uit het dak. Meerdere woningen werden ontruimd en liepen forse schade op.

Na het blussen hebben de brandweer en de politie een eerste onderzoek verricht. Daaruit is naar voren gekomen dat er vermoedelijk is geknoeid met de elektra in de meterkast. Ook werd er een tent aangetroffen welke gebruikt wordt voor hennepteelt. Hennepplanten zelf werden niet aangetroffen.

De bewoner van het huis is aangemerkt als verdachte maar is niet aangehouden. De politie doet momenteel onderzoek om te kijken wat er precies is gebeurd.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!