vrijdag, juli 1, 2022
19.1 C
Rotterdam
vrijdag 1 juli 2022

Auto rijdt op pijlwagen; Rijksweg A29 gestremd

- advertentie -

Klaaswaal – Op de Rijksweg A29 is een personenauto op een pijlwagen gebotst. Deze stond daar na een eerder ongeval. De snelweg is gestremd vanwege de inzet van de hulpdiensten.

Het ongeval gebeurde rond 00.10 uur op de Rijksweg A29 ter hoogte van Klaaswaal. Door nog onbekende reden is een auto achterop een pijlwagen gereden. Deze stond er vanwege een ongeval die rond 23.30 uur plaats vond.

De hulpdiensten hebben groots opgeschaald. Zo zou er een slachtoffer bekneld zitten. Ook het Mobiel Medisch Team is opgeroepen om bijstand te verlenen. Om hoeveel gewonden het precies gaat, is vooralsnog onbekend.

Omleiding
Vanwege het ongeval is de A29 gestremd in de richting van Bergen op Zoom. Het verkeer wordt omgeleid en moet rekening houden met vertraging. Kijk voor de laatste verkeersinformatie op de website van de ANWB.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,234VolgersVolg
- advertentie -