Trams botsen op Stationsplein Rotterdam

maandag 26 augustus 2019 14:02

Twee trams zijn op het Stationsplein voor Rotterdam Centraal op elkaar gebotst. Een tram klapte achterop een andere tram. Hierdoor raakte één persoon gewond welke met een nekklachten naar het ziekenhuis is gebracht.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Het komt vaker voor dat twee trams achterop elkaar rijden. De RET onderzoekt de toedracht van de botsing, daarna wordt gekeken of de trams zelfstandig kunnen rijden of moeten worden gesleept.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Trams botsen op Stationsplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Twee trams zijn op het Stationsplein voor Rotterdam Centraal op elkaar gebotst. Een tram klapte achterop een andere tram. Hierdoor raakte één persoon gewond welke met een nekklachten naar het ziekenhuis is gebracht.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Het komt vaker voor dat twee trams achterop elkaar rijden. De RET onderzoekt de toedracht van de botsing, daarna wordt gekeken of de trams zelfstandig kunnen rijden of moeten worden gesleept.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!