‘Overleden man Assen betrokken bij zedenmisdrijf’

Date:

Deel bericht:

Assen – De man die was komen te overlijden in een speeltuin in Assen was betrokken bij een zedenmisdrijf. Volgens het Openbaar Ministerie (OM) zijn er voldoende feiten naar boven gekomen waaruit dit blijkt.

Afgelopen zaterdag kwam een man te overlijden, nadat deze in bedwang zou zijn gehouden door omstanders. Hij werd ervan beschuldigd een 4-jarig meisje onzedelijk te hebben betast in een speeltuin in Assen. Het voorval bracht veel reacties teweeg door het gehele land.

- Advertisement -

Volgens het OM zijn er nu voldoende feiten kenbaar waaruit blijkt dat de man een zedenmisdrijf heeft gepleegd. Vanwege de privacy van de betrokkenen wordt er verder niet op ingegaan wat er precies is gebeurd.

Sectie
De vijf mannen die werden gearresteerd voor de betrokkenheid bij het overlijden, werden maandag vrijgelaten, omdat er uit de voorlopige bevindingen geen aanwijzingen waren dat de man opzettelijk was mishandeld met de dood tot gevolg.

Gisteren heeft het NFI sectie verricht op het lichaam van de overleden man. Uit de voorlopige onderzoeksresultaten is nog niet duidelijk geworden wat de doodsoorzaak is geweest. Op het moment dat verdere onderzoeksresultaten bekend zijn zal de officier van justitie beslissen of de verdachten al dan niet vervolgd zullen worden.

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Woningen ontruimd door brand tegen geval Korte Vest Gouda

Gouda - Donderdagmorgen rond 06.00 uur zijn zes woningen ontruimd door een brand tegen de gevel. Op de...

Wandelaar valt in sloot in Ridderkerk

Ridderkerk - Woensdagochtend 27 maart rond 12.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden waar een wandelaar op een...

Bestuurder van bestelbus schept fietster bij uitrijden parkeervak, vrouw gewond Grote Visserijstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagmiddag 26 maart rond 17.00 uur heeft er op de Grote Visserijstraat in Rotterdam een ongeval...

Gewonde na uitslaande brand Beverstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een felle brand aan de Beverstraat in Rotterdam-Feijenoord zijn afgelopen nacht een aantal mensen gewond...