‘Overleden man Assen betrokken bij zedenmisdrijf’

dinsdag 27 augustus 2019 17:07

Assen – De man die was komen te overlijden in een speeltuin in Assen was betrokken bij een zedenmisdrijf. Volgens het Openbaar Ministerie (OM) zijn er voldoende feiten naar boven gekomen waaruit dit blijkt.

Afgelopen zaterdag kwam een man te overlijden, nadat deze in bedwang zou zijn gehouden door omstanders. Hij werd ervan beschuldigd een 4-jarig meisje onzedelijk te hebben betast in een speeltuin in Assen. Het voorval bracht veel reacties teweeg door het gehele land.

Volgens het OM zijn er nu voldoende feiten kenbaar waaruit blijkt dat de man een zedenmisdrijf heeft gepleegd. Vanwege de privacy van de betrokkenen wordt er verder niet op ingegaan wat er precies is gebeurd.

Sectie
De vijf mannen die werden gearresteerd voor de betrokkenheid bij het overlijden, werden maandag vrijgelaten, omdat er uit de voorlopige bevindingen geen aanwijzingen waren dat de man opzettelijk was mishandeld met de dood tot gevolg.

Gisteren heeft het NFI sectie verricht op het lichaam van de overleden man. Uit de voorlopige onderzoeksresultaten is nog niet duidelijk geworden wat de doodsoorzaak is geweest. Op het moment dat verdere onderzoeksresultaten bekend zijn zal de officier van justitie beslissen of de verdachten al dan niet vervolgd zullen worden.

 

 

‘Overleden man Assen betrokken bij zedenmisdrijf’
Schrijver:

 

 

Assen – De man die was komen te overlijden in een speeltuin in Assen was betrokken bij een zedenmisdrijf. Volgens het Openbaar Ministerie (OM) zijn er voldoende feiten naar boven gekomen waaruit dit blijkt.

Afgelopen zaterdag kwam een man te overlijden, nadat deze in bedwang zou zijn gehouden door omstanders. Hij werd ervan beschuldigd een 4-jarig meisje onzedelijk te hebben betast in een speeltuin in Assen. Het voorval bracht veel reacties teweeg door het gehele land.

Volgens het OM zijn er nu voldoende feiten kenbaar waaruit blijkt dat de man een zedenmisdrijf heeft gepleegd. Vanwege de privacy van de betrokkenen wordt er verder niet op ingegaan wat er precies is gebeurd.

Sectie
De vijf mannen die werden gearresteerd voor de betrokkenheid bij het overlijden, werden maandag vrijgelaten, omdat er uit de voorlopige bevindingen geen aanwijzingen waren dat de man opzettelijk was mishandeld met de dood tot gevolg.

Gisteren heeft het NFI sectie verricht op het lichaam van de overleden man. Uit de voorlopige onderzoeksresultaten is nog niet duidelijk geworden wat de doodsoorzaak is geweest. Op het moment dat verdere onderzoeksresultaten bekend zijn zal de officier van justitie beslissen of de verdachten al dan niet vervolgd zullen worden.

 

 

Trouwstoetmepper gaat wederom de fout in

Trouwstoetmepper gaat wederom de fout in

Rotterdam - De 26-jarige Shahid B. die vorig jaar zomer de Rotterdamse agent Gert Jan de Jonge bewusteloos sloeg is opnieuw opgepakt door de politie. Ditmaal bleek dat hij de voorwaarden van zijn vrijlating had geschonden. Shahid B bleek onder invloed van drugs te...

Vrachtwagen zakt weg op zandweg in Berkenwoude

Vrachtwagen zakt weg op zandweg in Berkenwoude

Berkenwoude - Woensdag 1 april werd rond 08:30 uur de brandweer gealarmeerd voor een ongeval aan de Achterbroek in Berkwoude. Ter plaatse bleek een vrachtwagen te zijn weggezakt op een zandweg op de Achterbroek. De bestuurder kwam gelukkig met de schrik vrij. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!