donderdag, december 2, 2021
4.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Veel schade in brandweerkazerne na brand Den Bommel

- advertentie -

Den Bommel – In de brandweerkazerne van Den Bommel heeft vanmorgen omstreeks 08.00 uur het  brandweervoertuig in de brand gestaan. De brand die vermoedelijk ontstond in de cabine van de wagen zorgde voor veel schade. De wagen is grotendeels afgebrand.

Ook in de kazerne is sprake van veel schade. Er is veel water gebruikt en alles zit onder de roetschade. De brand kon worden geblust met een andere wagen van de nieuwe dagdienstploeg. Zij zaten aan de koffie toen de brand uitbrak. Hierdoor kon er snel begonnen worden met blussen en is de kazerne behouden gebleven.

Volgens de veiligheidsregio is de brand ontstaan door een technische oorzaak. Het voertuig was een reserve voertuig en al 22 jaar oud, één van de oudste voertuigen in de Veiligheidsregio. Het zou volgend jaar vervangen worden. Normaliter gaat een brandweerwagen ongeveer 15 jaar mee in Nederland.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -