Waakzaam èn dienstbaar: Agenten helpen vrouw na mislukte date

dinsdag 27 augustus 2019 01:35

Katwijk – Een date liep voor een vrouw afgelopen weekend minder goed af dan gepland. De zaken liepen dusdanig in het water dat agenten haar hebben geholpen, zo laat de politie weten op social media.

De vrouw via een datingapp een man leren kennen en spraken af voor een dagje op het strand van Katwijk. De man met wie ze de afspraak had, ging op een gegeven moment naar de auto om iets te halen. Hij kwam echter niet meer terug.

De dame was alleen op het strand en had niets anders dan haar handdoek, slippers en badpak. Ze had geen portemonnee en was ver van huis.

Agenten troffen de dame ‘ontredderd’ aan op het strand. Naar aanleiding van de omstandigheden besloten de agenten om de vrouw naar huis te brengen. Zoals de politie het zelf al omschrijft: “de politie heeft onder andere als taak om hulp te verlenen aan hen die dat behoeven”.

 

0 reacties

Waakzaam èn dienstbaar: Agenten helpen vrouw na mislukte date
Schrijver:

 

 

Katwijk – Een date liep voor een vrouw afgelopen weekend minder goed af dan gepland. De zaken liepen dusdanig in het water dat agenten haar hebben geholpen, zo laat de politie weten op social media.

De vrouw via een datingapp een man leren kennen en spraken af voor een dagje op het strand van Katwijk. De man met wie ze de afspraak had, ging op een gegeven moment naar de auto om iets te halen. Hij kwam echter niet meer terug.

De dame was alleen op het strand en had niets anders dan haar handdoek, slippers en badpak. Ze had geen portemonnee en was ver van huis.

Agenten troffen de dame ‘ontredderd’ aan op het strand. Naar aanleiding van de omstandigheden besloten de agenten om de vrouw naar huis te brengen. Zoals de politie het zelf al omschrijft: “de politie heeft onder andere als taak om hulp te verlenen aan hen die dat behoeven”.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!