Hardleerse automobilist loopt tegen de lamp tijdens verkeerscontrole Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Afgelopen dinsdag hield de Zeehavenpolitie een uitgebreide verkeerscontrole aan de Bijlstraat in Rotterdam. Een Rotterdammer werd aangehouden toen deze voor de zevende keer werd betrapt voor rijden zonder rijbewijs.

De verkeerscontrole werd gehouden in samenwerking met de Douane, Belastingdienst en Team Verkeer om ondermijning in de Waalhaven aan te pakken. Zo’n zestig voertuigen werden staande gehouden om gecontroleerd te worden.

- Advertisement -

Er werd gericht gezocht naar auto’s en personen die al bekend waren bij de politie, maar ook andere voertuigen die toevallig in het gebied waren, werden steekproefsgewijs aan de kant gezet.

De Belastingdienst nam vijf auto’s in beslag en inde ruim 13.000 euro aan openstaande boetes. De politie deelde verschillende boetes uit voor verkeersovertredingen. Daarnaast helpt de controle de agenten bij het in kaart brengen wat voor publiek de Waalhaven bezoekt en met welke reden.

Hardleerse automobilist
Tijdens de controle bleek één automobilist, een man uit Rotterdam, zonder rijbewijs te rijden. Toen agenten in het systeem keken, bleek de man al zes keer eerder betrapt te zijn voor rijden zonder rijbewijs. Zijn auto is in beslag genomen en de man is aangehouden.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Meerdere auto’s beschadigd na ongeval Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 24 april heeft een bestuurder een flinke ravage veroorzaakt met zijn voertuig. De bestuurder is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Beknelling na ongeval op A15 bij Rotterdam, vertraging voor verkeer richting Europoort

Rotterdam - Dinsdagochtend 23 april is de A15 deels afgesloten na een ongeval tussen een vrachtwagen en een...

Schade bij woning na explosie op Blekerslaan in Rotterdam, minderjarige verdachte aangehouden

Rotterdam - In de nacht van zondag op maandag 22 april heeft een explosie plaatsgevonden bij een woning...