zaterdag, november 27, 2021
3 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Hardleerse automobilist loopt tegen de lamp tijdens verkeerscontrole Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Afgelopen dinsdag hield de Zeehavenpolitie een uitgebreide verkeerscontrole aan de Bijlstraat in Rotterdam. Een Rotterdammer werd aangehouden toen deze voor de zevende keer werd betrapt voor rijden zonder rijbewijs.

De verkeerscontrole werd gehouden in samenwerking met de Douane, Belastingdienst en Team Verkeer om ondermijning in de Waalhaven aan te pakken. Zo’n zestig voertuigen werden staande gehouden om gecontroleerd te worden.

Er werd gericht gezocht naar auto’s en personen die al bekend waren bij de politie, maar ook andere voertuigen die toevallig in het gebied waren, werden steekproefsgewijs aan de kant gezet.

De Belastingdienst nam vijf auto’s in beslag en inde ruim 13.000 euro aan openstaande boetes. De politie deelde verschillende boetes uit voor verkeersovertredingen. Daarnaast helpt de controle de agenten bij het in kaart brengen wat voor publiek de Waalhaven bezoekt en met welke reden.

Hardleerse automobilist
Tijdens de controle bleek één automobilist, een man uit Rotterdam, zonder rijbewijs te rijden. Toen agenten in het systeem keken, bleek de man al zes keer eerder betrapt te zijn voor rijden zonder rijbewijs. Zijn auto is in beslag genomen en de man is aangehouden.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -