Politie bekeurt meerdere automobilisten in Centrum Rotterdam

donderdag 29 augustus 2019 11:31

De politie heeft afgelopen nacht meerdere bekeuren uitgeschreven in het centrum van Rotterdam. Wanneer het rustig is op de weg willen een aantal automobilisten bepaalde verkeersregels negeren. Reden voor de politie om controles in de nachtelijke uren uit te voeren.

De agenten schreven op de Rochussenstraat, Goudsesingel de Boompjes en het Weena diverse bekeuringen voor snelheid uit. Daarnaast werd er ook een bestuurder gepakt met te veel alcohol op. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie bekeurt meerdere automobilisten in Centrum Rotterdam
Schrijver:

 

 

De politie heeft afgelopen nacht meerdere bekeuren uitgeschreven in het centrum van Rotterdam. Wanneer het rustig is op de weg willen een aantal automobilisten bepaalde verkeersregels negeren. Reden voor de politie om controles in de nachtelijke uren uit te voeren.

De agenten schreven op de Rochussenstraat, Goudsesingel de Boompjes en het Weena diverse bekeuringen voor snelheid uit. Daarnaast werd er ook een bestuurder gepakt met te veel alcohol op. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!