Politie geeft beelden vrij van verdachten schietpartij Brede Hilledijk Rotterdam

donderdag 29 augustus 2019 13:36

Rotterdam – De politie heeft beelden vrijgegeven waar de mogelijke daders op te zien zijn van de schietpartij op de Brede Hilledijkstraat die vrijdag 23 augustus plaatsvond.

Tijdens de schietpartij afgelopen vrijdag raakte een persoon rond 3.40 uur gewond. In de hoop extra getuigen te vinden, heeft de politie onderstaande beelden vrijgegeven. Op de beelden zijn zeven personen te zien.

Informatie
Mensen die door deze beelden meer weten over de verdachten, of die op een andere manier informatie hebben die de politie kan helpen in haar onderzoek, kunnen contact opnemen via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem, door te bellen met 0800-7000.

 

0 reacties

Politie geeft beelden vrij van verdachten schietpartij Brede Hilledijk Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft beelden vrijgegeven waar de mogelijke daders op te zien zijn van de schietpartij op de Brede Hilledijkstraat die vrijdag 23 augustus plaatsvond.

Tijdens de schietpartij afgelopen vrijdag raakte een persoon rond 3.40 uur gewond. In de hoop extra getuigen te vinden, heeft de politie onderstaande beelden vrijgegeven. Op de beelden zijn zeven personen te zien.

Informatie
Mensen die door deze beelden meer weten over de verdachten, of die op een andere manier informatie hebben die de politie kan helpen in haar onderzoek, kunnen contact opnemen via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem, door te bellen met 0800-7000.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!