Schoten gelost op Rijswijkse kapperszaak

vrijdag 30 augustus 2019 15:45

Rijswijk – Vannacht zijn er rond 02.00 uur meerdere schoten gelost op een kapperszaak aan de Lindelaan. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.

Het gaan om kapperszaak Empire Barberz. Enkele maanden geleden kwam de zaak ook al in het nieuws vanwege een vechtpartij die hier plaatsvond. Toen raakten er twee personen gewond en werden er twee verdachten aangehouden.

Mogelijk staat de schietpartij van vannacht in verband met de eerdere vechtpartij: vandaag vond namelijk de rechtszaak plaats over de eerder genoemde vechtpartij. Het verband kan echter in dit stadium nog niet worden bevestigd of ontkracht.

 

0 reacties

Schoten gelost op Rijswijkse kapperszaak
Schrijver:

 

 

Rijswijk – Vannacht zijn er rond 02.00 uur meerdere schoten gelost op een kapperszaak aan de Lindelaan. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.

Het gaan om kapperszaak Empire Barberz. Enkele maanden geleden kwam de zaak ook al in het nieuws vanwege een vechtpartij die hier plaatsvond. Toen raakten er twee personen gewond en werden er twee verdachten aangehouden.

Mogelijk staat de schietpartij van vannacht in verband met de eerdere vechtpartij: vandaag vond namelijk de rechtszaak plaats over de eerder genoemde vechtpartij. Het verband kan echter in dit stadium nog niet worden bevestigd of ontkracht.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!